Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tünelin içinden geçmek

Rüyada tünelin içinden geçmek

Rüyada tünelin içinden geçmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tünelin içinden geçmek gördüyseniz:

  • Herkesin herşeyi bilmesi mümkün olmadığı gibi, karşınızdaki kişilerin fikirlerini anlatmasına şans tanıyın.

Rüyada tünelin içinden geçmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada dar bir tünelden geçmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tünel geçmek durulacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalettir.

Rüyada karanlık tünelden geçmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına delalettir.

Rüyada trenle tünelden geçmek her geçen gün sorunların artacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar tünelden geçmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yüksek moral sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada tünellerden geçmek işinden geri kalacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tren tüneli görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments