Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tünellerden geçmek

Rüyada tünellerden geçmek

Rüyada tünellerden geçmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada tünellerden geçmek gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin geçerli sebeplerini açıkladıktan sonra ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Rüyada trenle tünelden geçmek maddi olarak güç kaybedeceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar bir tünelden geçmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar tünelden geçmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, kendisini mutsuz edeceğine işaret eder.

Rüyada tünellerden geçmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık tünelden geçmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, feraha ermeye, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına inanılır.

Rüyada tünelin içinden geçmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet eder.

Rüyada tünel geçmek rızkın gittikçe azalacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada karanlık tünele girmek duraklama yaşanacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments