Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık tünelden geçmek

Rüyada karanlık tünelden geçmek

Rüyada karanlık tünelden geçmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık tünelden geçmek gördüyseniz:

  • Daha anlaşılır veya kabul edilebilir çözümler, planlar veya yollar geliştirmenizde fayda var.

Rüyada karanlık tünelden geçmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, işlerinin yarım kalacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık tünel görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık tünelde yürümek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine delalet eder.

Rüyada karanlık tünele girmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada tünelin içinden geçmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, üzüntülü haberler alacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar bir tünelden geçmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tünel geçmek aile içinde de bereketin artacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada dar tünelden geçmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments