Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir tünelden geçmek

Rüyada dar bir tünelden geçmek

Rüyada dar bir tünelden geçmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eşe dosta yardım edileceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, iç sıkıntısına işaret etmektedir.

Rüyada dar bir tünelden geçmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde istediğiniz kimsenin aklını çelebilecek yapıdasınız.

Rüyada dar tünelden geçmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar bir tünelden geçmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet eder.

Rüyada dar bir tünele girmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine delalet eder.

Rüyada tünel geçmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tünelin içinden geçmek huzur ve kazanç getireceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada tünellerden geçmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, musibetlerin yaşanacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık tünelden geçmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, stresini atacağına işarettir.

Rüyada trenle tünelden geçmek başarıları ile tanınacağına, müjdeli haberler alacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments