Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar terlik giymek

Rüyada dar terlik giymek

Rüyada dar terlik giymek hak yolundan uzaklaşacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, işlerinin tutacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, aile hayatının kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada dar terlik giymek gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için, size bazı anıları hatırlatan eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

Rüyada dar terlik giymek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine inanılır.

Rüyada dar giymek iyi şeyler yaşayacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada dar ayakkabı giymek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada dar manto giymek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar gelinlik giymek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir elbise giydiğini görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına yorulur.

Rüyada dar kıyafet giymek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz dar gömlek giymek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, ekmeğinin azalacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments