Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz dar gömlek giymek

Rüyada beyaz dar gömlek giymek

Rüyada beyaz dar gömlek giymek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz dar gömlek giymek gördüyseniz:

  • Görünürdeki gerçeklerin ardındaki şeyleri biraz incelemenizde fayda var.

Rüyada beyaz dar gömlek giymek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar gömlek giymek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar beyaz elbise giymek huzurlu ve sakin bir yaşama, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, zor günlerin geride kalacağına, rahatının bozulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz erkek gömleği giymek hayatının rast gitmeye başlayacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına işarettir.

Rüyada erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek gelirinin de artmayacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gömlek giydiğini görmek hayallerinin gerçek olacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments