Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar kıyafet giymek

Rüyada dar kıyafet giymek

Rüyada dar kıyafet giymek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, günlerini bunun için harcayacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, heveslerin söneceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada dar kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı hafife almayın.

Rüyada dar kıyafet giymek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, başarılı bir kişi olacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar bir elbise giydiğini görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar gelinlik giymek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar kot pantolon giymek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada dar çizme giymek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar ayakkabı giymek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir elbise giymek dertlerin sona ereceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, anlaşmalardan cayılacağına rivayet eder.

Rüyada dar pantolon giymek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments