Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir elbise giydiğini görmek

Rüyada dar bir elbise giydiğini görmek

Rüyada dar bir elbise giydiğini görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, işinde başarılı olacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına inanılır.

Rüyada dar bir elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Çabuk karar verebilir, kararlarınızı çabuk yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada dar beyaz elbise giymek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, geçim derdi yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dar bir elbise giydiğini görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar elbise giymek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, doyasıya sefasını süreceğine inanılır.

Rüyada dar bir elbise giymek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına yorulur.

Rüyada dar elbise çıkarmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada dar elbise görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, önemli bir makama terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz dar gömlek giymek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada dar bluz giymek onunla mutlu bir hayat kuracağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments