Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar giymek

Rüyada dar giymek

Rüyada dar giymek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çok başarılı olacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına alamet eder.

Rüyada dar giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konularda üzerine gitmeniz durumunda misliyle karşılık görme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Rüyada dar ceket giymek memur ise terfi edeceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine inanılır.

Rüyada dar bir elbise giymek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dar kıyafet giymek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar bir elbise giydiğini görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada dar etek giymek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada dar manto giymek kariyer planının altüst olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz dar gömlek giymek birçok iş fırsatı yakalanacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına işarettir.

Rüyada dar pantolon giymek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments