Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar gelinlik giymek

Rüyada dar gelinlik giymek

Rüyada dar gelinlik giymek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine yorulur.

Rüyada dar gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada dar gelinlik giymek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, ekmeğinin azalacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret eder.

Rüyada dar etek giymek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada dar çizme giymek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar elbise giymek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine delalettir.

Rüyada dar terlik giymek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına delalet eder.

Rüyada dar giymek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, ev taşımaya, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına tabir olunur.

Rüyada dar manto giymek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar gömlek giymek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, hem yıpranacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments