Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar ayakkabı giymek

Rüyada dar ayakkabı giymek

Rüyada dar ayakkabı giymek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, güçten ve takatten düşeceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına delalettir.

Rüyada dar ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Maddi açıdansa, belli planlar dahilinde hareket etmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada dar ayakkabı giymek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya yorulur.

Rüyada dar ayakkabı görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada dar bir elbise giymek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar terlik giymek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet eder.

Rüyada dar kot giymek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına işarettir.

Rüyada dar gömlek giymek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar kot pantolon giymek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına inanılır.

Rüyada dar pantolon giymek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments