Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar manto giymek

Rüyada dar manto giymek

Rüyada dar manto giymek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada dar manto giymek gördüyseniz:

  • Eski bağlantılar, geçmişle ilgili konular ön plana çıkabilir.

Rüyada dar manto giymek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının mantosunu giymek üzüntülerinin sona ereceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kahverengi manto giymek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirmizi manto giymek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına alamet eder.

Rüyada siyah kürk manto giymek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalet eder.

Rüyada yeni manto giymek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, borçlanıp, hasta olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine delalettir.

Rüyada yeşil manto giymek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi manto giymek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments