Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir pencere görmek

Rüyada dar bir pencere görmek

Rüyada dar bir pencere görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, hasret ve özlem gidereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada dar bir pencere gördüyseniz:

  • Esnek olunması durumunda ise, sorunlar veya sorunlu durumlar daha rahar özülebilir.

Rüyada dar bir pencere görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Rüyada dar bir pencereden geçmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, keyfin bozulacağına, alım zorluğu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar pencereden geçmek hiçbir sorun yaşamayacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine inanılır.

Rüyada dar pencere görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına delalet eder.

Rüyada dar pencereden çıkmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar eve görmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar yerde olmak aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada dar ayakkabı görmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, rahat bir hayata adım atacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments