Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmak hoşunuza gidecek.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, kurtuluşu yakalayacağına inanılır.

Rüyada merdiven yukarı çıkmak yeni bir ilişkiye başlamaya, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden yukarı çıkmak maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, hoşluk içinde olacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine alamet eder.

Rüyada yürüyen merdivenle yukarı çıkmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak lükse ve konfora kavuşacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada dar merdiven çıkmak yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments