Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar pencere görmek

Rüyada dar pencere görmek

Rüyada dar pencere görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, ayrılanların birleşeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada dar pencere gördüyseniz:

  • İşlerin çabuklaşması için insiyatifi ele alıp, kendi yaklaşım derecenizi açıkça ortaya koymanız gerekebilir.

Rüyada dar pencere görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına delalet eder.

Rüyada dar pencereden çıkmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar bir pencere görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dar bir pencereden geçmek makbul olan şeylere, emellere ulaşılacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada dar pencereden geçmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına alamet etmektedir.

Rüyada dar etek giymek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar kapıdan girmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işarettir.

Rüyada dar alandan geçmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, o kişiye zararının dokunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments