Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar pencereden geçmek

Rüyada dar pencereden geçmek

Rüyada dar pencereden geçmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, müjdeli haberle geleceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar pencereden geçmek gördüyseniz:

  • Çalışma isteksizliğinden sıyrılmanız gerekiyor.

Rüyada dar bir pencereden geçmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada dar pencereden geçmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar bir pencere görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar pencereden çıkmak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına delalet eder.

Rüyada dar pencere görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar bir köprüden geçmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, kendi işinin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar yoldan geçmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar merdivenden geçmek mutlu olunacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments