Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir pencereden geçmek

Rüyada dar bir pencereden geçmek

Rüyada dar bir pencereden geçmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, hasta ve üzgün olacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar bir pencereden geçmek gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri sayesinde dostluklarınız pekişecek.

Rüyada dar pencereden geçmek rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar bir pencereden geçmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, başarı elde edeceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar bir pencere görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına inanılır.

Rüyada dar pencereden çıkmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına yorulur.

Rüyada dar pencere görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada dar yollardan geçmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar tünelden geçmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar sokaklardan geçmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments