Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar kapıdan girmek

Rüyada dar kapıdan girmek

Rüyada dar kapıdan girmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada dar kapıdan girmek gördüyseniz:

  • Yakın ilişkilerinizde veya ortak kaynak kullanımı gerektiren iş birliklerinizde işler karışabilir, zorlaşabilir veya maddi zararlar oluşabilir.

Rüyada dar kapıdan girmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına rivayet eder.

Rüyada dar bir tuvalete girmek kötü günlerinin biteceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, işlerinin çok iyi gideceğine delalettir.

Rüyada dar yere girmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, kısmetli kapıların açılacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada dar bir tünele girmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar yola girmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, refaha erişileceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına delalettir.

Rüyada dar tuvalete girmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar bir eve girmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar bir yere girmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments