Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar etek giymek

Rüyada dar etek giymek

Rüyada dar etek giymek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, aradaki buzları eriteceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar etek giymek gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele alarak ya da pratik olarak maddi anlamda rahat davranma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada dar etek giymek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, işinde yükseleceğine inanılır.

Rüyada dar kot giymek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar giymek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, işlerin başına geçeceğine, bereketin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar manto giymek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına inanılır.

Rüyada dar bluz giymek her istediğini elde edeceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına yorulur.

Rüyada dar çizme giymek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine işarettir.

Rüyada dar kıyafet giymek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına işarettir.

Rüyada dar beyaz elbise giymek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments