Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar alandan geçmek

Rüyada dar alandan geçmek

Rüyada dar alandan geçmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işarettir.

Rüyada dar alandan geçmek gördüyseniz:

  • Kalpten istediğiniz projelerin veya kişilerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada dar alandan geçmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, onu dinleyeceğine, özgüveninin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar bir alandan geçmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına delalet eder.

Rüyada dar alan görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada dar alanda namaz kılmak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına inanılır.

Rüyada dar alanda bulunmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada dar sokaklardan geçmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir pencereden geçmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, tabiri caizse can bulacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada dar bir duvardan geçmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments