Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar pantolon görmek

Rüyada dar pantolon görmek

Rüyada dar pantolon görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada dar pantolon gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı iyileştirmenizi sağlayacak anlaşmalar yapmalısınız.

Rüyada dar pantolon görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına delalettir.

Rüyada dar kot pantolon giymek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalet eder.

Rüyada dar pantolon giymek yeni bir semte taşınılacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalettir.

Rüyada dar pencereden çıkmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada dar yerde yatmak neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada dar bir yerden geçmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar kazak görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalettir.

Rüyada çok dar bir yerden geçmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments