Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar kazak görmek

Rüyada dar kazak görmek

Rüyada dar kazak görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, seyahatlere katılacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar kazak gördüyseniz:

  • Modası geçmiş yöntemleri gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada dar kazak görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, acı veren kazalara delalet etmektedir.

Rüyada dar kazak giymek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine işarettir.

Rüyada dar şapka görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar giymek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada dar mezar görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine rivayet eder.

Rüyada dar kapıdan çıkmak çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine yorulur.

Rüyada dar araba görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine yorulur.

Rüyada dar geçit görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments