Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok dar bir yerden geçmek

Rüyada çok dar bir yerden geçmek

Rüyada çok dar bir yerden geçmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok dar bir yerden geçmek gördüyseniz:

  • Ardından harekete geçmekte daha az tereddüt edeceksiniz.

Rüyada dar yerden geçmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, hayırlı bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada çok dar yerden geçmek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine tabir olunur.

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada dar bir yerden geçmek rızkının çeşitleneceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada çok dar bir yerden geçmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine yorulur.

Rüyada dar bir köprüden geçmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla dar yollardan geçmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada dar sokaktan geçmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments