Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar kot pantolon giymek

Rüyada dar kot pantolon giymek

Rüyada dar kot pantolon giymek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, hatalarını fark edeceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, güç ve kudret kazanacağına alamet eder.

Rüyada dar kot pantolon giymek gördüyseniz:

  • Gereksiz gösterişler için aşırı harcama yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada dar kot pantolon giymek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar kot giymek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kot pantolonunu giymek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kot pantolonu ters giymek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kot pantolon giydiğini görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kirli kot pantolon görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kot pantolon aramak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kot pantolonun yırtıldığını görmek makbul olan mallara kavuşacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments