Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar yerde yatmak

Rüyada dar yerde yatmak

Rüyada dar yerde yatmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, nefsine yenileceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, masrafların altında kalacağına delalet eder.

Rüyada dar yerde yatmak gördüyseniz:

  • Sadece kendi fikirlerini, isteklerini veya koşullarını anons etmekle meşguller.

Rüyada dar yerde yatmak mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, gelişim içine gireceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada dar bir yerde yatmak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, zamanının boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada dar yatakta yatmak ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada dar bir yerden geçtiğini görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada dar bir yerden geçememek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada dar bir yerde sıkışmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına tabir olunur.

Rüyada dar yerde kalmak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada dar yerde namaz kılmak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, istihdam edeceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments