Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar pantolon giymek

Rüyada dar pantolon giymek

Rüyada dar pantolon giymek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine rivayet eder.

Rüyada dar pantolon giymek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Rüyada dar pantolon giymek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada dar kot pantolon giymek kazaya ve belaya yakın olacağına, kariyer planının altüst olacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar pantolon görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar terlik giymek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz dar gömlek giymek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar gömlek giymek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, gönlünün rahata ereceğine yorulur.

Rüyada dar bluz giymek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar bir elbise giydiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments