Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir yerden geçmek

Rüyada dar bir yerden geçmek

Rüyada dar bir yerden geçmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, helal rızık yiyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, işlerin düzgün gideceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar bir yerden geçmek gördüyseniz:

  • İşinizi, gayrimenkullerinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda önemli bazı gelişmelerle başa çıkmanızı sağlayabilecek, daha önce düşündüklerinizin yerine geçebilecek yeni bir yol ya da yöntemle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çok dar yerden geçmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına delalettir.

Rüyada dar bir yerden geçmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok dar bir yerden geçmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada dar yerden geçmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kazancının bereketleneceğine, büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada dar tünelden geçmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada dar sokaktan geçmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar bir pencereden geçmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments