Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar gömlek giymek

Rüyada dar gömlek giymek

Rüyada dar gömlek giymek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar gömlek giymek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmek için harakete geçebilirsiniz, beklemeyin.

Rüyada dar gömlek giymek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, gelirinden yana memnun olacağına, dertleşerek moral bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz dar gömlek giymek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar giymek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına delalettir.

Rüyada dar pantolon giymek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dar terlik giymek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, iyi bir patron olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar bir elbise giymek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Rüyada dar kıyafet giymek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına işarettir.

Rüyada dar gelinlik giymek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments