Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bluz giymek

Rüyada dar bluz giymek

Rüyada dar bluz giymek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada dar bluz giymek gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmanız durumunda, avantajınıza kullanabileceğiniz şeyler bulabilirsiniz.

Rüyada dar bluz giymek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına alamet eder.

Rüyada dar bluz görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi bluz giymek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil bluz giymek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine delalettir.

Rüyada bluz giymek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize rivayet eder.

Rüyada yeni bluz giymek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine inanılır.

Rüyada beyaz bluz giydiğini görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı bluz giydiğini görmek alim ve bilge insan olacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments