Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar merdivene çıkmak

Rüyada dar merdivene çıkmak

Rüyada dar merdivene çıkmak pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar merdivene çıkmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz patronunuzla ya da üzerinizde yetki sahibi olan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine delalet eder.

Rüyada dar merdivene çıkmak hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, hastalıklarının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak ona mutluluk getireceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar merdiven çıkmak zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, kendisini işine veremeyeceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine inanılır.

Rüyada dar bir merdivenden çıkmak başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada dar merdiven inmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada dar ve dik merdiven görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments