Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar merdiven inmek

Rüyada dar merdiven inmek

Rüyada dar merdiven inmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada dar merdiven inmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların işinizle ilgili başlıklarda sorun teşkil etmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada dar merdivenden inmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine delalet eder.

Rüyada dar merdiven inmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dar bir merdivenden inmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dar ve dik merdiven görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına delalettir.

Rüyada dar bir merdiven görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, her zaman çok üzgün olacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada dar merdiven çıkmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak ün ve itibar sahibi olacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar merdivenden çıktığını görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments