Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar ve dik merdiven görmek

Rüyada dar ve dik merdiven görmek

Rüyada dar ve dik merdiven görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, kazancının azalmayacağına, evleneceğinize yorulur.

Rüyada dar ve dik merdiven gördüyseniz:

  • Hız bazen her şeydir.

Rüyada dar ve dik merdiven görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işarettir.

Rüyada dik merdiven görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada dik merdivenden inmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada dik merdivenden çıkmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada dik merdiven inmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına delalettir.

Rüyada dik bir merdivenden inmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, dünya mallarının çoğalacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada dik merdiven çıkmak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments