Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar merdivenden geçmek

Rüyada dar merdivenden geçmek

Rüyada dar merdivenden geçmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada dar merdivenden geçmek gördüyseniz:

  • Akla hayale gelmeyen işlere kalkışabilir, ani bir maceraya atılabilirsiniz.

Rüyada dar merdivenden geçmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, yeni girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada dar bir yoldan geçmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada dar bir pencereden geçmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada dar sokaktan geçmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada arabayla dar yollardan geçmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada dar bir camdan geçmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine inanılır.

Rüyada arabayla dar yoldan geçmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments