Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar kapıdan geçmek

Rüyada dar kapıdan geçmek

Rüyada dar kapıdan geçmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına delalet eder.

Rüyada dar kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada dar kapıdan geçmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada dar bir kapıdan geçmek dertleri biteceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Rüyada dar duvardan geçmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada dar bir delikten geçmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada dar delikten geçmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işarettir.

Rüyada dar geçitten geçmek güçten düşeceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar bir duvardan geçmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işaret eder.

Rüyada çok dar bir yerden geçmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments