Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar duvardan geçmek

Rüyada dar duvardan geçmek

Rüyada dar duvardan geçmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, ona göre davranacağına, duaların kabul göreceğine, neşeli zamanların yaşanacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar duvardan geçmek gördüyseniz:

  • Sizden istenen şeyleri gerçekten yapmak istemiyorsanız, fikirlerinizi bir şekilde ifade etmenizde fayda var.

Rüyada dar duvardan geçmek hayatının da düzene gireceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine işaret eder.

Rüyada dar bir duvardan geçmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada dar bir yoldan geçmek onlarla ayrı düşeceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, kötü duygularını yeneceğine rivayet eder.

Rüyada dar pencereden geçmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar merdivenden geçmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına delalettir.

Rüyada dar bir kapıdan geçmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına delalettir.

Rüyada dar köprüden geçmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet eder.

Rüyada dar kapıdan geçmek güzel günler görüleceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments