Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir kapıdan geçmek

Rüyada dar bir kapıdan geçmek

Rüyada dar bir kapıdan geçmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada dar bir kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Sağlık şartlarına dikkat etseniz bile korunmaya fazla önem vermiyorsunuz.

Rüyada dar bir kapıdan geçmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dar kapıdan geçmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar bir tünelden geçmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına inanılır.

Rüyada dar geçitten geçmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine inanılır.

Rüyada çok dar bir yerden geçmek kazancını artıracağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar sokaktan geçmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada dar bir alandan geçmek düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar yerden geçmek rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments