Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar delikten geçmek

Rüyada dar delikten geçmek

Rüyada dar delikten geçmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar delikten geçmek gördüyseniz:

  • Belli talepler söz konusu olabilir.

Rüyada dar bir delikten geçmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar delikten geçmek şöhret ve hayır getireceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işaret eder.

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına yorulur.

Rüyada arabayla dar yoldan geçmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalettir.

Rüyada dar köprüden geçmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada dar tünelden geçmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla dar yollardan geçmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işarettir.

Rüyada çok dar yerden geçmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, iyilik görüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments