Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir duvardan geçmek

Rüyada dar bir duvardan geçmek

Rüyada dar bir duvardan geçmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar bir duvardan geçmek gördüyseniz:

  • Çözülmesi gereken sorunlar, aklınızdaki soru işaretleri, bitirilememişişler derken, kendinizi bir miktar huzursuz hissedebilirsiniz.

Rüyada dar duvardan geçmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada dar bir duvardan geçmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, sorunlarının sürekli artacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işarettir.

Rüyada dar sokaktan geçmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işarettir.

Rüyada arabayla dar yollardan geçmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Rüyada dar bir pencereden geçmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına işarettir.

Rüyada dar yoldan geçmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada dar sokaklardan geçmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dar kapıdan geçmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments