Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir delikten geçmek

Rüyada dar bir delikten geçmek

Rüyada dar bir delikten geçmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, yüzünün güleceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine delalettir.

Rüyada dar bir delikten geçmek gördüyseniz:

  • Bir ya da birkaç mutluluğu birarada yaşayabilmeniz için pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada dar delikten geçmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar bir delikten geçmek borçlarının hafifleyeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına tabir olunur.

Rüyada dar kapıdan geçmek eşe dosta yardım edileceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada çok dar bir yerden geçmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, rahat erileceğine inanılır.

Rüyada dar sokaktan geçmek sevilip sayılacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine yorulur.

Rüyada dar bir kapıdan geçmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, eline büyük paralar geçeceğine yorulur.

Rüyada dar bir köprüden geçmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments