Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geçit görmek

Rüyada geçit görmek

Rüyada geçit görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Rüyada geçit gördüyseniz:

  • Zamanınızı paylaşmaktan çekinmeyin.

Rüyada alt geçitten geçmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada hemzemin geçit görmek çok sağlıklı olunacağına, ün yapmayı başaracağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada dar geçitten geçmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına delalet eder.

Rüyada askeri geçit görmek yaptığı hataları düzelteceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada üst geçitten geçmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada geçitten geçmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada dar bir geçit görmek para yatıracağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst geçitten düşmek onunla üzülüp, ağlayacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, ticarette zarar edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments