Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar geçit görmek

Rüyada dar geçit görmek

Rüyada dar geçit görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, dedikodu edeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine tabir olunur.

Rüyada dar geçit gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı korumanızı veya bütçe yapmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada dar geçit görmek bolluğa kavuşacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir geçit görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada dar bir geçitten geçmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalettir.

Rüyada dar geçitten geçmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üst geçitten geçmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine yorulur.

Rüyada geçitten geçmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hemzemin geçit görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, sevdiklerini de koruyacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada üst geçitin yıkıldığını görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments