Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar yollardan geçmek

Rüyada dar yollardan geçmek

Rüyada dar yollardan geçmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, vefalı bir insan olacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada dar yollardan geçmek gördüyseniz:

  • Bir konuda katılımcı olmaya ya da olmamaya karar verirken sizin için iyi bir şey olup olmadığına bakmalısınız.

Rüyada arabayla dar yollardan geçmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar yollardan geçmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar pencereden geçmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada dar geçitten geçmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada dar sokaktan geçmek parasız kalmaya, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada dar duvardan geçmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar delikten geçmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok dar bir yerden geçmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments