Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar sokaklardan geçmek

Rüyada dar sokaklardan geçmek

Rüyada dar sokaklardan geçmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, işlerinin karışacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine delalettir.

Rüyada dar sokaklardan geçmek gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizin istediğiniz ya da planladığınız bazı şeylere karşı çıkabilirler.

Rüyada dar sokaktan geçmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar sokaklardan geçmek parasının ve makamının artacağına, parasının ve canın güvende olacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada dar sokakta araba kullanmak her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar sokaklarda yürümek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, kindar olacağına rivayet eder.

Rüyada dar sokak görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada karanlık dar sokak görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına delalet eder.

Rüyada dar bir sokak görmek işsiz kalmaya, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada dar karanlık sokak görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments