Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir köprüden geçmek

Rüyada dar bir köprüden geçmek

Rüyada dar bir köprüden geçmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, işlerini yoluna sokacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada dar bir köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi yapsın veya bildiği yoldan gitsin.

Rüyada dar köprüden geçmek onlar adına aç insanları doyuracağına, gün yüzü görmeyeceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar bir köprüden geçmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya alamet eder.

Rüyada dar köprü görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, yardımın alınacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına rivayet eder.

Rüyada dar yollardan geçmek onun zamanını çalacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar duvardan geçmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dar tünelden geçmek itibarının ve makamının artacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına yorulur.

Rüyada dar bir alandan geçmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, geleceğinizin güzel olacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına delalet eder.

Rüyada çok dar bir yerden geçmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments