Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir alandan geçmek

Rüyada dar bir alandan geçmek

Rüyada dar bir alandan geçmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, süzüleceğine, elinize para geçeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada dar bir alandan geçmek gördüyseniz:

  • Daha korumacı olabilir veya çocuklarla ilgilenebilirsiniz.

Rüyada dar alandan geçmek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada dar bir alandan geçmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar alanda namaz kılmak atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına delalettir.

Rüyada dar alanda bulunmak eline güzel fırsatların geçeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına inanılır.

Rüyada dar alan görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine delalettir.

Rüyada çok dar bir yerden geçmek bereketli ve hayırlı olacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalet eder.

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Rüyada dar bir geçitten geçmek aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments