Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar köprü görmek

Rüyada dar köprü görmek

Rüyada dar köprü görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, sağlığına kavuşacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, küs kimselerin barışacağına işaret eder.

Rüyada dar köprü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz kendinize olan güveninizi arttırabilir.

Rüyada dar bir köprüden geçmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada dar köprü görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada dar köprüden geçmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar yokuş çıkmak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar asansörde kalmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar delikten geçmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına rivayet eder.

Rüyada dar bir yol görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, helal lokma yiyeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, parasal krizler yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments