Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar köprüden geçmek

Rüyada dar köprüden geçmek

Rüyada dar köprüden geçmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, rahat nefes alınacağına, günahların af olacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada dar köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Olaylar hakkında pozitif düşünmeye çalışırsanız sıkıntılarınızın hafiflediğini göreceksiniz.

Rüyada dar köprüden geçmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, işlerinde berekete kavuşacağına inanılır.

Rüyada dar bir köprüden geçmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar köprü görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir kapıdan geçmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Rüyada dar bir camdan geçmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dar yoldan geçmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dar bir duvardan geçmek haksızlığa uğranacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada dar yollardan geçmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments