Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar yerden geçmek

Rüyada dar yerden geçmek

Rüyada dar yerden geçmek zorlanacağına, doyasıya sefasını süreceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada dar yerden geçmek gördüyseniz:

  • Kırıcı konuşmalara açıksınız.

Rüyada çok dar bir yerden geçmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, masa başı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada çok dar yerden geçmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına yorulur.

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek huzurunun eski haline döneceğine, başarıya ulaşacağına, aile saadetinin artacağına delalettir.

Rüyada dar yerden geçmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına delalet eder.

Rüyada dar bir yerden geçmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, önemli bir lider haline geleceğine alamet eder.

Rüyada dar yollardan geçmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, daha bir sevileceğine işaret eder.

Rüyada dar bir duvardan geçmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada dar kapıdan geçmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments