Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar sokaktan geçmek

Rüyada dar sokaktan geçmek

Rüyada dar sokaktan geçmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, üzüntülerinin biteceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, neşe içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar sokaktan geçmek gördüyseniz:

  • Daha sonra faydası olacağını düşünüyorsanız yedek planlar yapmanızda fayda var.

Rüyada dar sokaktan geçmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalettir.

Rüyada dar sokaklardan geçmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada dar sokakta koşmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada dar sokakta araba kullanmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık dar sokak görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine inanılır.

Rüyada dar bir sokak görmek başına uğursuz olayların geleceğine, refahının ve varlığının artacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada dar sokak görmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada dar sokaklarda yürümek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments