Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst geçit görmek

Rüyada üst geçit görmek

Rüyada üst geçit görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine işarettir.

Rüyada üst geçit gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da toplum içindeki duruşunuzu düşünerek, hayatınızdaki stresi azaltmanın yollarını bulmalısınız.

Rüyada üst geçitten geçmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, başarılarının devamlı olacağına delalettir.

Rüyada üst geçitin yıkıldığını görmek endişelerin son bulacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada üst geçit görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine yorulur.

Rüyada üst geçitten düşmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, ancak yılmayacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine alamet eder.

Rüyada alt geçitten geçmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, malının ve parasının da artacağına alamet eder.

Rüyada hemzemin geçit görmek terfi alacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar bir geçitten geçmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar geçit görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments